Bemutatkozás

Az eddig vezető út

Sziasztok!

Nagy Evelin

vagyok, 2017 óta kézápoló és műköröm építő, 2021 óta Kozmetikus, Sminktetováló és Szemöldök Stylist, Mosonmagyaróvárról. Egy ideig alkalmazottként dolgoztam, kezdőként nagyon hálás voltam, hogy a próba napom után azonnal felvettek. Az OKJ előtt sosem fogtam még ecsetet, egy gél lakkozást sem készítettem még el, a porcelán por fogalmát sem ismertem. Néhány hét után egyből beleszerettem a szakmába. Hamar kiderült, a díszítéshez igenis van érzékem. A 6 napos munkarendben sikerült elég rutint szereznem, fejlesztenem magam, lecsökkenteni a munkafolyamatok időintervallumát. Mindig lelkes voltam, motiváltan ébredtem minden nap, várva az aktuális kihívásokat. Aztán ez nem volt elég, többre vágytam. Nem akartam a megszokott, "piros gél lakk egy óra alatt" szalonban megöregedni.

Így jött a CreatEve név, a kreativitásra utalva. Egyediségre törekedtem mindig. 2017 év vége óta vállalkozom. Saját szalonomat 2018 októberében nyitottam, melyben máig tevékenykedem. Egy otthonos, modern kis körmös kuckót szerettem volna, ahol a vendégeim azt kapják, amit máshol nem. Törekedtem arra, hogy mindig a legújabb trendnek és technikai elvárásoknak megfeleljek, sokrétű díszítő kelléket, és hatalmas színválasztékot biztosítok. Mindezt márka függetlenül.

Közel 70 tovább képzésen vettem már részt, csoportos, egyéni és online tanfolyamokon egyaránt. Sok féle, fajta, típusú és témakörű oktatáson estem át, így rájöttem mi az erősségem, mi a gyengeségem, hol tudok és kell fejlődnöm. Ez az ami előre hajt. Egyre több szakmabeli kolléga es kollegina lép színre, így törekedni kell kitűnni a tömegből , alázattal lenni, időt, energiát, pénzt belefektetni, hisz egy befektetésnek meg lesz a gyümölcse.

Imádok versenyezni, és kimozdulni a komfort zónámból, nem hétköznapi alkotásokat készíteni. A versenyzés világában rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, amit szalon munkád alatt is hasznosíthatsz. Első sorban ez motivált, majd rajöttem, mennyire vonz, hogy valami nem hétköznapit alkossak. Volt, hogy több napon át készült egy-egy munka, volt, hogy elölről kellett kezdenem. Természetesen voltak mélypontok. De utána egyre jobban és jobban teljesítesz. Az online versenyek voltak az első megmérettetések, itt nem számított az elkészítési idő. Hetekig gyakoroltam, mielőtt megszületett a számomra a tökéletes szett. Új technikákat, szín kombinációkat, díszítő elemeket találtam ki. Így az elkészítési időm is javult, és a fantáziámat is edzésben tartottam. A versenydrukk, a helyszíni izgalmak felbecsülhetetlen érzések, magad is rájössz, hogy teljesítesz stressz helyzetben, csak a javadra válhat minden szempontból.

Eredményeim:

2021.
Nailympia (KörömOlimpia) :
Nail polish manicure, Ezüstérem (II. helyezés), 

Magyar Bajnokság, Szalon kategória, II. Helyezés, 

Magyar Bajnokság, Extrém kategória, II. Helyezés, 

VII. Niiza őszi online köröm díszítő verseny, különdíj


2020. 
Matyó kupa Mezőkövesd, Tipbox Mixed Media I. helyezett,
Nail Artists Hungarian Cup, Gél lakk kategória II. helyezett,
Tipbox Mixed Media III. helyezett

2019.
StudioFlash II. Műkörmös maraton, Plakát verseny, Szüret témában II. Helyezés,
Nail Artists Hungarian Nail Cup, Plakát verseny, III. Helyezés,
StudioFlash Műkörmös Maraton, Plakátfotó Bajnokság, Közönség díj,
V. Niiza őszi online köröm díszítő verseny, különdíj,
Brillbird tavaszi online verseny: Különdíj,
VI. Niiza online köröm díszítő verseny, különdíj.
VII. Niiza online köröm díszítő verseny, különdíj.

Jelenleg Online oktatással is foglalatoskodok a versenyzés és a szalonmunka mellett. Ha te is szeretnél kitűnni a tömegből, akkor tanulj velem!

CreatEve Nails - mint 'kreatív', egyediség, fantázia, ötletesség. Erre próbálom motiválni az általam tanított kollégáinkat, hogy merjenek különlegesek lenni! Igyekszem ezt a tudást a tőlem telhető legjobb módon átadni.

2021-ben szereztem meg a Kozmetikus végzettséget is, majd beleszerettem a Sminktetoválás világába is. Győrben tanultam ki a szakmát, a LUPABeautynál. Ezek mellett elvégeztem Gelle Dóra Szemöldök Styling tanfolyamát is. Ha az arcodhoz tökéletesen illő, tartós szemöldökre vágysz, keress bizalommal!

Igyekszem folyamatosan fejlődni, újítani, megfelelni minden igénynek!

Köszönöm, a bizalmad: 

Nagy Evelin

HÁZIREND

Körmös házirend

Foglalj időpontot előre, időben! Amennyiben csak délután érsz rá, kérlek írjunk be több (2-3) időpontot előre! Bejelentkezés Messengeren, vagy Instagramon!

Lemondást min. 48 órával az időpont előtt áll módomban elfogadni, ezen belül 50%-a a szolgáltatás árának megtérítendő. A LE NEM mondott időpontok teljes összegét ki kell fizetni, különben nem áll módomban többet fogadni! 

Késés esetén, ha az meghaladja a 15 percet, a szolgáltatás megtagadható.

Betegen kérlek ne gyere, egyeztessünk új időpontot!

Árajánlatot kérj nyugodtan üzenetben.

Előleg ellenében fogadok ÚJ vendéget, mely az adott szolgáltatás árának 50%-a. Ezt az időpont előtt min. 1 héttel kell teljesíteni.

Fizetés a szolgáltatást követően a helyszínen, ha lehet, készpénzben. Megköszönöm, ha pontos címletekben fizetsz.

Bankkártyás fizetésre is van lehetőség, (Gél lakk, Műköröm esetén) de ebben az esetben tranzakciós díj kerül felszámolásra, ami +200 Ft !

Extra, nem minden napi szolgáltatás, vagy díszítés esetén, kérlek szólj előre az időpont foglalásnál, és beszéljünk a személyre szabott árakról is.

Kérlek ne hozz magaddal kísérőket, ha nem muszáj, a hely szűkössége, és a munka zavartalan lefolyása miatt! Ha úgy alakul, kisgyerek, kiskutya esetén megoldjuk, csak szólj előre! Parkolás esetén, kérlek NE kapu elé állj!

Oktatás
Lehetőség van személyes, egyéni, vagy kis csoportos oktatásra, vagy online webináriumon való részvételre is. Mindegyik típusú oktatás után személyre szóló Certificate jár a résztvevőknek!
Az egyéni és a csoportos oktatások teljes mértékben személyre szabhatóak, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenetben!

Beleegyezel automatikusan a házirend elfogadásába, az időpont foglalásával. A házirend el nem olvasása nem mentesít a betartása alól!

Köszönöm,
hogy a házirend betartásával hozzájárulsz a zökkenőmentes munkához és a többi vendégre is tekintettel vagy!

Nagy Evelin


Érvényes: 2021.01.01-től visszavonásig

© 2017 CreatEve -  9200 Mosonmagyaróvár
createvelin@outlook.hu
+36203205669 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!